Presenter till den motorintresserade

Om du handlar till en bilälskare vill du självklart ge en present som matchar passionen. Här visar vi några de förnämsta gåvorna. Bilentusiaster är noggranna och kräsna, därför kan det vara en utmaning att handla åt dem.

Förslag för alla plånböcker

Köra rally

Är det någon som älskar fart och fläkt kanske ett presentkort för att köra rally vore något. Eller kanske gå och titta på när det körs en rallytävling.

En tryckt affisch

En affisch eller tryckt duk av bilälskarens favoritbil eller favoritbilminne. Sök screen-tryckerier eller digitaltryck på nätet för att se vilka förslag det finns. Du måste givetvis ha ett foto att ge till tryckeriet.

Smartphonehållare

Bilälskare vill hellre spendera sina pengar på coola delar liksom tillbehör än att betala böter för att använda telefon under körning. Att ge ett telefonfäste är därför att ge en säkerhet som en gåva.

Bluetooth-aux-adapter

Är din passionist någon som nyligen har uppgraderat eller så småningom kommer att uppgradera till en smartphone utan 3,5 mm uttag? En Bluetooth-adapter blir då perfekt. Härav följer att istället för att köpa en ny Bluetooth-kompatibel bilstereo för tusenlappar kan han eller hon enkelt koppla upp sin telefon via Bluetooth genom aux-porten.

Det finns mängder av presenter att ge en bilälskare. Allt som behövs är lite fantasi. Välj något passande här.